Simulări de phishing

Strategia Practică ATTACK Simulator
Simulările noastre de phishing îi aruncă pe angajați direct în mijlocul câmpului de luptă al atacurilor cibernetice online. Cu ATTACK Simulator, singura consecință a unui atac de phishing de succes este învățarea și îmbunătățirea.
Încercați gratuitComparați licențele
Phishing Simulations

Convingerea că nu putem să fim ținta unui atac cibernetic indeplinește cea mai puternică dorință a hackerilor: să ne prindă cu garda jos. Atâta timp cât există un câștig financiar, orice companie poate deveni victima unui atac cibernetic costisitor.

Nu așteptați până când vor lua momeala!

Crizele de securitate implică de obicei pierderi financiare și recuperări lente, care ar perturbă activitatea afacerii dvs. Instruirea continuă este cea mai sigură modalitate de protecție împotriva atacurilor sofisticate și începe cu oferirea angajaților dvs. de cunoștințe empirice despre securitate.

Ne proiectăm simulările pe baza unui principiu de bază: înțelegerea modului de gândire al hackerilor și anticiparea acțiunilor acestora. Angajații vor fi expuși unor simulări de atacuri din viața reală, menite să-i stimuleze în dezvoltarea de mecanisme defensive.

IMM-uri vizate de atacuri de phishing

Costul mediu al unei breșe de securitate

Timp mediu de recuperare după atacuri cibernetice

IMM-uri care s-au închis în termen de 6 luni de la un atac

Simulările noastre de phishing sunt pline de funcționalități inteligente

E-mailuri automate de simulare a atacurilor

De la atacuri de phishing, la inginerie socială și invazii malware – le simulăm pe toate.

Replici de fișiere malware

Fideli promisiunii noastre pentru simulări de atac realiste, îmbunătățim e-mailurile cu replici de fișiere malware.

Scenarii de atac din viața reală

Prin intermediul paginilor web concepute în mod realist, testăm vulnerabilitatea utilizatorilor față de furnizarea informațiilor legate de companie sau personale.

Lecții interactive

Care sunt veștile bune despre căderea într-una din capcane noastre? Utilizatorii descoperă lecții interactive despre cele mai bune practici de securitate.

Analiza comportamentului utilizatorului

Colectăm date relevante despre utilizatori și le agregăm în rapoarte cuprinzătoare, oferindu-vă o imagine detaliată a conștientizării securității în compania dvs.

O strategie practică în patru pași

Considerăm că învățarea prin experiență este calea către stăpânirea oricărui subiect. Confruntarea pericolului cu simulările noastre de phishing va crește capacitatea utilizatorului de a răspunde cu precizie la atacuri cibernetice existente și noi. Experiența concretă urmată de reflexie și conceptualizare le va oferi angajaților abilități valoroase de luare a deciziilor.

E-mailuri de phishing simulate

Primul pas constă în trimiterea simulărilor de e-mail. Pentru o precizie mai mare, e-mailurile sunt adaptate ținând cont de platformele preferate ale organizației dvs. În plus, e-mailurile sunt trimise în mod aleatoriu pentru a evita tiparele de timp. Ținând cont de aceste aspecte, ne asigurăm că semnificația răspunsurilor angajaților dvs. este ridicată.

Landing pages

După ce au luat momeala într-un e-mail, utilizatorii sunt redirecționați către o replică a paginii de destinație inițiale, locul unde sunt furate datele în lumea reală. Cu un sentiment de urgență, aceștia sunt atrași să completeze informații despre companie sau personale, cum ar fi parolele sau numerele cardului de credit.

Atașamente Descărcabile

Alternativ, e-mailurile de phishing pot conține simulări de malware sub formă de fișiere descărcabile. Vor fi date instrucțiuni de inginerie socială pentru a convinge utilizatorul să deschidă fișierul, așa cum s-ar întâmpla într-un atac din viața reală.

Pluginuri

Utilizatorul are opțiunea de a identifica un atac de phishing utilizând butoanele noastre pentru Outlook și Gmail. Alegerea va fi evaluată de sistemul nostru, comunicând utilizatorilor instantaneu dacă au identificat-o corect sau nu. În cazul în care utilizatorul raportează un e-mail care nu a fost generat de platforma noastră, acesta va fi stocat și transmis autorităților responsabile din companie pentru inspecție ulterioară.

Învățarea-la-timp

Un pas fundamental în instruirea practică a utilizatorului, învățarea-la-timp, vine sub forma unor pagini educaționale care conțin materiale interactive care îi ajută să identifice mai bine semnalele de alarmă din e-mailurile de phishing.

Teste

În final, funcția testelor este de a monitoriza procesul de învățare la sfârșitul fiecărei lecții. Rezultatele sunt transformate în rapoarte concludente privind situația companiei dumneavoastră.

Exersarea Aduce Perfecțiunea

Pentru a obține rezultatele dorite, testarea ar trebui să aibă loc la intervale regulate. Evitarea e-mailurilor înșelătoare este un proces continuu de învățare. Este optim sa-l începem cât mai curând posibil și să-l menținem pe o perioadă nelimitată. Suntem gata să furnizăm o soluție pe termen lung formată din e-mailuri unice, pentru nevoile de instruire ale angajaților dvs.

Ce spun oamenii despre simulările noastre de phishing

Simulările automate de phishing ne mențin în priză.

Mulțumită ATTACK Simulator, pot fi sigur că fac tot ce îmi stă în putință pentru a proteja compania din punct de vedere al securității, din interior spre exterior. Platforma în sine este ușor de utilizat și super-utilă pentru mine și colegii mei. Aștept cu nerăbdare noi actualizări!

Cultura companiei mele s-a schimbat

Nu mi-am dat seama cât de mult avem nevoie de ATTACK Simulator până nu l-am cumpărat. Funcționează pe o gamă largă de simulări de atac de tip phishing și malware, foarte realiste. Eram pe punctul să cad și eu în unele dintre acele capcane. Dar mă bucur foarte mult să văd angajații din toată compania obținând rezultate din ce în ce mai bune.

Compania noastră înregistrează rezultate pozitive

Această platformă a prezentat o imagine clară a situației companiei noastre în ceea ce privește securitatea cibernetică. ATTACK Simulator ne-a oferit tuturor cunoștințe necesare despre cum să gestionăm cel mai bine atacurile de phishing sau malware. Și cu siguranță mi-a oferit o anumită liniște sufletească.

Nu există niciun motiv pentru a amâna instruirea angajaților.

Solicitați acum o ofertă corespunzătoare nevoilor organizației dvs. și începeți să puneți bazele unei infrastructurii puternice de securitate cibernetică.