De ce ATTACK Simulator?

Și noi ne-am alege.

Este firesc să întrebăm „De ce ATTACK Simulator?” Produsul nostru oferă soluții profesionale, la prețuri accesibile, adaptate nevoilor întreprinderii dvs. Aflați mai multe

Why ATTACK Simulator?

Instruire automatizată de conștientizare în domeniul securității cibernetice, astfel încât să o puteți tăia de pe lista de lucruri de făcut

ATTACK Simulator oferă cursuri de conștientizare în domeniul securității cibernetice pentru companii de toate dimensiunile, pentru a crește într-un mod prompt vigilența angajaților .

Funcțiile noastre automată sunt menite să vă ușureze viața, având grijă de instruirea angajaților dvs. și nu necesită aproape nicio intervenție manuală.

Suntem orientați spre client și oferim asistență internă, întrebările dvs. ajungând direct dezvoltatorilor ATTACK Simulator.

Puncte Forte

cunoscute și ca ingrediente secrete pe care le folosim
în elaborarea și livrarea programelor noastre de conștientizare a securității

Automat

Deoarece timpul înseamnă bani, nu ne putem permite să vă lăsăm să le pierdeți. Programele noastre sunt complet automate, astfel încât să le puteți elimina din lista de sarcini.

Ușor

Infracțiunile cibernetice cauzează destule probleme. Programul nostru este atât de ușor de utilizat, încât nu veți avea impresia ca trebuie să învățați să folosiți un soft nou.

Accesibil

Securitatea n-ar trebui să coste o avere. O transformăm într-o utilitate accesibilă oricui, astfel încât toată lumea să poată învăța să se apere împotriva atacurilor cibernetice.
f

Personalizabil

Suntem siguri că aveți destule pe cap, alocăm timpul necesar pentru adaptarea ofertelor noastre după nevoile companiei dvs.

Echipă Mică și Dedicată

Suntem obsedați de securitate și excelență și suntem dominați de pasiune în tot ceea ce facem. Fiind o echipă mică ne permitem să avem o abordare orientată spre client.

Asistență pentru clienți rapidă

O parte din misiunea noastră este să ne asigurăm că clienții noștri sunt fericiți. Avem o mentalitate orientată spre soluții și oferim asistență internă, astfel încât să vă luați gândul de la problemă în cel mai scurt timp.

Suntem îndârjiți să îi facem pe angajații dvs. să recunoască amenințările la adresa securității

Vrem să transformăm modul în care angajații dvs. se ocupă de securitate
și nu ne vom opri până nu vom reuși.

Avem peste 250 000 de angajați înrolați în programul nostru de formare

Colaborăm cu organizații guvernamentale și primării pentru a asigura servicii publice mai sigure

Am livrat programul nostru de formare către companii care variază de la câteva sute la mii de angajați

Oferim cursuri de instruire în mai multe limbi, traduse cu atenție de către profesioniști (afirmăm cu mândrie că nu folosim Google Translate)

Ce Spun Clienții Noștri?

Nu mi-am dat seama cât de mult avem nevoie de ATTACK Simulator până nu l-am cumpărat. Funcționează pe o gamă largă de simulări de atac de tip phishing și malware, foarte realiste. Eram pe punctul să cad și eu în unele dintre acele capcane. Dar mă bucur foarte mult să văd angajații din toată compania obținând rezultate din ce în ce mai bune.

Solicitați astăzi o ofertă pentru organizația dvs.

Nu amânați educarea angajaților cu privire la conștientizarea securității. Fiecare secundă pe care angajații dvs. nu o știu poate avea consecințe grave.

Deviniți Partener

Nu amânați educarea angajaților cu privire la conștientizarea securității. Fiecare secundă pe care angajații dvs. nu o știu poate avea consecințe grave.

Cercetați securitatea cibernetică?

ATTACK Simulator colaborează cu grupuri de cercetare și universități. Ne străduim să ne implicăm activ în cercetarea în domeniul securității IT și să ne facem partea noastră pentru a face din lume un loc mai sigur.

Încurajăm parteneriate reciproc avantajoase, așa că ne-am asigurat că Attack Simulator poate fi distribuit prin canalele partenerilor.

De asemenea, am dezvoltat un sistem de management al clienților pentru partenerii noștri, astfel încât aceștia să poată avea o imagine de ansamblu clară în orice moment.

Suntem mândri de colaborările noastre cu furnizori de servicii gestionate(MSP) din America Centrală și de Sud, precum și din Europa de Vest și ne propunem să extindem serviciile noastre în Statele Unite și Europa de Est.

Fă parte din ATTACK Simulator

Vă simțiți conduși de aceeași viziune și doriți să ne ajutați să o atingem? Căutăm cei mai buni oameni care să ne ajute să construim produse uimitoare.