Licențe

Învățați să păcăliți hackerii cu ATTACK Simulator.

Avem 4 tipuri de licențe adaptate nevoilor fiecărui tip de afacere.

Ajută-mă să alegSolicitați un demo ATTACK Simulator

245 000+ de angajați din diferite industrii

Suntem specializați în reducerea riscurilor de securitate într-un mod rentabil,
oferind cele mai bune oferte pentru a promova o cultură orientată spre securitate în fiecare companie.

Suntem dedicați să vă ajutăm să construiți o infrastructură de securitate robustă în compania dvs. deoarece dorim să evitați punctele slabe ale securității informațiilor și pierderea datelor & să vă concentrați asupra a ceea ce contează cel mai mult pentru dezvoltarea afacerii dvs.

4 planuri și 4 intervale de formare

Înțelegem securitatea cibernetică pe deplin și vrem să împărtășim cunoștințele.
Angajații dvs. vor avea cunoștințe despre social engineering, phishing, spear phishing și atacuri malware, printre altele. Ne concentrăm să livrăm unui program actualizat constant pentru a vă ajuta să fiți cu un pas înaintea entităților malițioase în orice moment.

Oferim patru tipuri de licențe și patru intervale de formare, pentru a se potrivi nevoilor întreprinderii dvs. pe baza industriei dvs., a numărului de angajați, a obiectivelor de afaceri sau a perioadelor necesare de formare.

Evaluation
Essentials
Pro
Enterprise

The Evaluation Plan

funcționează ca o introducere în lumea securității cibernetice.

Dacă optați pentru acest plan, veți avea acces la:

  • o simulare de audit
  • rapoarte cu progresul utilizatorilor
  • asistență prin e-mail

audit

Evaluation

Licența de pornire pentru toate companiile care doresc să efectueze o evaluare de bază a nivelului lor actual de conștientizare a securității. De asemenea, poate ajuta la evaluarea performanței angajaților atunci când sunt deja înscriși intr-un alt program de conștientizare a securității, stabilind eficiența acestuia. Este licența pentru toate companiile care nu sunt familiarizate cu securitatea cibernetică, dar vor să treacă peste acest prag.

The Essentials Plan

Pe lângă faptul că acționează ca o introducere în lumea securității cibernetice, Planul Essentials oferă acces nelimitat la atacuri de phishing simulate pe o perioadă extinsă.

Practic este o completare a planului de evaluare, cuprinzând:

 

  • simulări de audit nelimitate
  • rapoarte cu progresul utilizatorilor
  • asistență telefonică și prin e-mail

intro

Essentials

Un plan fundamental de conștientizare a securității ce vizează toate companiile care își propun să atingă un punct elementar de cunoaștere în domeniul securității cibernetice în cadrul întreprinderii lor. Este potrivită pentru companiile mici și mijlocii care doresc să creeze un nivel minim de conștientizare a securității cu un buget redus. Recomandat și pentru inițierea angajaților care lucrează de acasă.

The Pro Plan

Planul Pro este primul nostru plan care include accesul la platforma educațională, o simulare personalizată și accesul mai multor administratori.

Alegând acest plan, vi se oferă acces la resursele necesare de conștientizare a securității pentru a fi în conformitate cu reglementările din certificatele de securitate.

popular

compliance

Pro

Un plan versatil pentru companiile care intenționează să obțină o certificare de securitate sau pur și simplu doresc o formare cuprinzătoare de conștientizare a securității. Acesta este cel mai solicitat plan al nostru și este recomandat tuturor companiilor care își propun să-și consolideze infrastructura de securitate. Potrivită și pentru activități la distanță, cum ar fi lucrul de acasă.

The Enterprise Plan

Planul Enterprise oferă acces nelimitat la fiecare atribut al produsului, împreună cu instrumente avansate de gestionare, cum ar fi integrarea cu Active Directory.

În plus, optând pentru Enterprise Plan veți avea acces la API-ul ATTACK Simulatorceea ce permite o integrare mai solidă a serviciilor noastre.

De asemenea, veți primi acces la plugin-ul nostru de alertă de phishing pentru e-mail pentru a raporta activitățile suspecte direct din inbox-ul dvs.

high scale

Enterprise

O licență generală pentru companiile mari care au nevoie de soluții la scară largă, cu funcționalități personalizabile, axate pe schimbarea comportamentului vis-a-vis de securitate. Excelentă pentru obținerea certificării, promovarea unei culturi organizaționale orientată spre securitate și menținerea controlului asupra unei infrastructuri de securitate solide.

3 luni

Initiation

Programul de 3 luni este potrivit pentru construirea unei baze de securitate cibernetică în compania dvs. Este recomandat pentru evaluări rapide ale status-quo-ului, performanțelor angajaților sau eficienței unei formări anterioare. Nu se extinde pe o perioadă suficient de lungă pentru a valida cunoștințele dobândite, dar este un interval de timp adecvat pentru analiza situației.

6 luni

Implementarea cunoștințelor

Programul de o jumătate de an acordă de obicei suficient timp pentru practicarea, testarea și consolidarea cunoștințelor de bază. Echipa de conducere a companiei dvs. va putea evalua riscurile cu mai multă acuratețe, în timp ce angajații vor învăța practici elementare de securitate cibernetică. Este un efort susținut de creștere a conștientizării securității, dar nu garantează longevitatea celor mai bune practici, deoarece obiceiurile responsabile nu au intrat încă în reflexul angajaților.

12 luni

Schimbarea comportamentului

Promițând un angajament mai lung, abonamentul de un an se află în strânsă legatură cu schimbarea de comportament a angajaților. O perioadă mai lungă de timp pentru învățarea conștientizării securității reprezintă un efort mai susținut. Acest lucru încurajează angajații să creeze noi obiceiuri de conștientizare a securității, să aibă reacții rapide și precise și stimulează motivația acestora. Compania dvs. poate beneficia de productivitatea crescută a angajaților și de un mediu remarcabil de sigur.

24 de luni

Mentenanță de lungă durată

Abonamentul de doi ani aspiră să facă din conștientizarea securității o parte integrantă a culturii companiei dvs. Angajații dvs. vor fi în permanență la curent cu securitatea cibernetică, compania dvs. va respecta normele certificărilor privind conștientizarea securității și veți putea oferi fiecărui nou angajat abilitățile de securitate cibernetică necesare în orice moment. Compania dvs. va îmbrățișa o cultură orientată spre securitate și va deveni mediul optim pentru rentabilitatea investițiilor.

Solicitați o ofertă

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să distrugeți toate amenințările cibernetice.