Intoducem un nou tip de
Conștientizare a Securității

Asigurați-vă afacerea prin reducerea riscului de atacuri cibernetice. Educați angajații cu privire la cele mai relevante practici de conștientizare a securității din lumea digitală curentă.

Formarea de conștientizare a securității este folosită de majoritatea companiilor din domeniul Big Tech

Formarea de Conștientizare a Securității sporește productivitatea afacerii dvs.

90% dintre incidentele de încălcăre a securității datelor sunt rezultatul unei erori umane. Un curs de formare creat de oameni cu experiență in domeniul securității cibernetice ar reduce semnificativ riscul de pierdere a informațiilor valoroase către entitățile rău intenționate de pe internet. Aceasta înseamnă că veți avea mai mult timp să vă concentrați asupra obiectivelor dvs. de afaceri, fiind siguri că angajații dvs. vor putea recunoaște diferitele tipuri de atacuri cibernetice și le vor evita.

dintre organizații pierd date

dintre organizații au credențialele furate

dintre organizații sunt afectate de ransomware

dintre organizații se confruntă cu pierderi financiare

Evitați daunele iremediabile prin instruirea tuturor angajaților dvs.

Costul mediu al încălcării securității datelor atinge 3,9 milioane de dolari, cu consecințe financiare de până la 3 ani.

Conștientizarea securității nu mai este un subiect de nișă dedicat departamentelor IT – este o abilitate semnificativă pentru toți angajații, indiferent de departament sau industrie.

Angajații dvs. sunt expuși zilnic, fără să știe, la multe tipuri de atacuri, inclusiv:

Emailuri de phishing

Replici frauduloase de email, din surse aparent de încredere, trimise la întâmplare unui număr foarte mare de destinatari.

Spear phishing

Replici frauduloase de email concepute cu intenția de a ajunge la o anumită persoană sau organizație.

Ransomware

Un tip specific de malware care blochează fișierele utilizatorului cu o parolă. Hackerul solicită o plată anonimă pentru a debloca fișierele.

Malware

Viruși sub formă de atașamente cu extensii comune (.doc, .pdf, .ppt). Odată descărcate, acestea corup dispozitivele preluând controlul asupra acestora și infiltrându-se în rețeaua organizației.

Ambele sunt moduri obișnuite prin care hackerii păcălesc persoanele să dezvăluie informații personale, cum ar fi parolele sau numerele cardului de credit.

Soluții pentru toți angajații și toate industriile

Compania dvs. are nevoie de un mediu cât mai sigur pentru a se dezvolta armonios, iar noi suntem aici pentru a ne asigura că nu există obstacole interne în calea acestui obiectiv. De aceea am conceput o strategie de învățare în trei pași care este ușoară, rapidă și eficientă.

Simulări de phishing

Experiența practică este cea mai bună formă de învățare. Confruntarea utilizatorilor cu scenarii din viața reală le va spori vigilența și îi va antrena pentru pericolul real.

Platforma Educațională

Platforma noastră LMS este concepută pentru a spori interesul diverselor tipuri de utilizatori, permițându-le să învețe în propriul ritm, și pentru a acorda entitățior responsabile posibilitatea de a monotoriza progresul fiecărui angajat în parte.

Playroom

Învățarea prin joc este o tehnică esențială ce crește considerabil motivația utilizatorului și contribuie la procesul de schimbare a comportamentului acestuia.

Certificări

Programul nostru vă oferă instruirea necesară pentru conștientizarea securității pentru a respecta cerințele anumitor reglementări internaționale. Aflați de ce ar trebui să respectați standardele internaționale de securitate și cum puteți să o faceți pe pagina noastră dedicată certificărilor de securitate.

A

Cei 3A reprezentativi pentru ATTACK Simulator

Ne mândrim cu un produs Automat, Avansat și Accesibil.

Automat

Lansarea unei simulări este ușoară: pe baza profilului companiei dvs., selectăm în mod inteligent un lot de emailuri pentru a fi trimise angajaților dvs.

Avansat

Simulăm întreaga experiență de phishing, permițând angajaților să înțeleagă mai bine riscurile și cum să se protejeze.

Accesibil

Dezvoltarea unei culturi de securitate în compania dvs. nu ar trebui să coste o avere. Deoarece înțelegem importanța securității, ne adaptăm ofertele în funcție de nevoile fiecărei companii, garantând un preț corect.

Nu există niciun motiv pentru a amâna instruirea angajaților.

Solicitați o ofertă bazată pe nevoile organizației dvs. și începeți să construiți o infrastructură puternică de securitate cibernetică chiar astăzi.