Conformare în Securitate și Certificări

Serviciile Profesionale ale ATTACK Simulator

Pentru a evita amenzi și penalități costisitoare, organizațiile IT trebuie să implementeze măsuri de conformitate de securitate definite în standardele și reglementările internaționale. Trainingul de conștientizare a securității ATTACK Simulator este o parte cheie a multiplelor programe de conformitate. Aflați totul despre modul în care ATTACK Simulator vă poate ajuta cu obținerea certificării și conformității.

Încercați gratuitComparați licențele
Security Compliance & Certifications

De ce este importantă conformitatea în securitate?

Securitatea informațiilor nu a fost niciodată la o cerere mai mare decât în lumea digitală de astăzi, unde atacurile cibernetice devin o practică obișnuită. Este vital pentru reputația și securitatea unei organizații să se țină cont de riscurile și amenințările care apar, fie ele externe sau interne, și să se pună în practică protocoale de gestionare a acestora.

Indiferent de industria lor, organizațiile care lucrează cu date sensibile ale clienților ar trebui să respecte standardele internaționale de securitate a informațiilor pentru a-și valida profesionalismul și integritatea.

Aceste standarde internaționale fac parte dintr-un program integral de conformitate și, pe această pagină, vom acoperi unele dintre cele mai frecvente certificări pentru care formarea de conștientizarea securității este o parte esențială.

Rețineți că primirea unui certificat necesită dovada îndeplinirii a mai multor criterii.

Sunteți interesat de obținerea certificării sau a conformității de securitate?

De ce să obțineți certificare?

O modalitate de a diferenția afacerea dvs. de peisajul competitiv de astăzi este să vă străduiți să atingeți standarde de securitate în compania dvs. Respectarea acestor cerințe este adesea recompensată cu o certificare care vă legitimează practicile valoroase. Dar ce înseamnă exact obținerea certificării? Pe scurt: respectarea și implementarea ghidurilor impuse de certificarea pe care doriți să o obțineți.

Deoarece există un număr din ce în ce mai mare de companii și organizații care se ocupă de date sensibile ale clienților, au fost stabilite standarde internaționale de securitate a informațiilor. Respectarea acestor standarde oferă o bază împotriva atacurilor cibernetice care, altfel, pot duce la daune costisitoare (cum ar fi scăderea drastică a prețurilor acțiunilor) și poate pune în pericol identitatea și reputația dvs. De fapt, stabilirea unor proceduri clare pentru protecția datelor este o responsabilitate cheie a fiecărei companii care își respectă clienții.

ATTACK Simulator - Formare de Conștientizare a Securității.

Programul nostru a fost conceput ca o piesă de puzzle din cerințele majorității certificărilor legate de securitate, precum cele de mai jos. Soluțiile noastre de învățare sunt adaptate pentru a spori protecția datelor și a optimiza practicile de securitate. De la simulări de phishing, până la învățarea „just-in-time” și cursuri extinse de pe platforma noastră educațională, tot ce facem este menit să sporească sentimentul de responsabilitate al angajaților atunci când manipulează informațiile personale, ajutând compania dvs. să obțină conformitatea de securitate dorită.

Formare Continuă

Rețineți că implementarea controalelor de securitate este un proces continuu. Pe măsură ce atacurile cibernetice sunt evoluează, practicile împotriva acestora țin pasul. Vă recomandăm o formare continuă pentru a fi mereu la curent. Acesta este motivul pentru care produsul nostru – ATTACK Simulator – este conceput ca un program de funcționare pe termen lung, oferind pachete de instruire de până la doi ani.
Plănuim să oferim un SaaS (software ca serviciu), o opțiune foarte recomandată pentru întreprinderile mici și mijlocii, care le va permite clienților noștri să aibă un abonament lunar.

ISO/IEC 27001
PCI-DSS
HIPAA
GLBA
FISMA
GDPR

ISO/IEC 27001: Managementul Securității Informațiilor

Datorită cadrului său cuprinzător pentru protecția informațiilor, ISO / IEC 27001 este cel mai important standard internațional pentru sistemele de management al securității informațiilor (ISMS) publicat de Organizația Internațională pentru Standardizare. Deși nu este obligatoriu, există multe avantaje în obținerea unei astfel de certificări, printre care și un avantaj competitiv. Certificarea dovedește dedicarea organizației pentru protejarea informațiilor clientului și conformitatea cu legislația relevantă. ISO / IEC 27001 se concentrează pe protejarea a trei caracteristici fundamentale ale informațiilor: confidențialitate, integritate și disponibilitate. Se aplică, de asemenea, tuturor tipurilor de organizații, indiferent de dimensiunea, tipul sau natura acestora.

Programele de conștientizare a securității, precum cele oferite de ATTACK Simulator, sunt un pas obligatoriu în obținerea certificatului ISO / IEC 27001, făcându-le o investiție redusă care aduce beneficii mari.

PCI-DSS - Standard de securitate a datelor din industria cardurilor de plată

Conformitatea Standardului de securitate a datelor cu carduri de plată (PCI-DSS) acoperă toate organizațiile care stochează, procesează sau transmit date ale deținătorului de carduri – ceea ce înseamnă majoritatea companiilor. Acest standard este destinat protejării informațiilor financiare ale clienților, impunând tuturor comercianților care acceptă plăți cu cardul, să stabilească politici clare de protecție a datelor. Aceste proceduri variază de la politicile de gestionare a securității la arhitectura rețelei, în încercarea de a atenua riscul pierderii datelor cardului de plată.

Pentru a primi o certificare PCI-DSS este necesar ca organizația dvs. să ia măsuri adecvate pentru a controla riscul furtului de date. Aceasta înseamnă, printre altele, derularea unui program de formare în domeniul securității pentru a educa angajații care lucrează cu informații financiare, despre importanța luării măsurilor adecvate pentru protejarea acestor date. Cu toate acestea, această practică necesită regularitate, deoarece amenințările online devin tot mai sofisticate. Rețineți că penalitățile pentru neconformitate includ retragerea capacității organizației dvs. de a accepta plăți cu cardul. De asemenea, reprezintă o încălcare a GDPR pentru care ați putea face față amenzi suplimentare.

ATTACK Simulator oferă materialul de conștientizare a securității, care îi învață pe angajați cele mai bune practici atunci când au de-a face cu amenințări la adresa securității cibernetice, o piatră de temelie în obținerea certificării PCI-DSS.

HIPAA - Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate

Conformitatea cu Legea privind portabilitatea și responsabilitatea asigurărilor de sănătate (HIPAA) se aplică tuturor companiilor și organizațiilor considerate furnizori de asistență medicală, cum ar fi spitale, medici, psihologi sau farmacii, care lucrează cu informațiile de sănătate ale pacienților. Informațiile de sănătate protejate (PHI) pot fi stocate sau transmise într-o gamă largă de medii, făcându-le vulnerabile la furtul de date. Asigurarea unui grad ridicat de securitate și confidențialitate a informațiilor despre sănătatea pacienților este unul dintre scopurile principale ale acestui act, ceea ce face ca instruirea de conștientizare a securității pentru toți cei care se ocupă de informații despre sănătate protejate să devină un standard obligatoriu de conformitate. Desigur, implementarea unor garanții administrative și fizice adecvate pentru a asigurarea că informațiile medicale sunt stocate în siguranță este, de asemenea, necesară pentru obținerea certificatului.

ATTACK Simulator, cu programul său de formare, acoperă un pas important în obținerea certificatului HIPAA.

GLBA - Actul Gramm Leach Bliley

Legea Gramm Leach Bliley (GLBA), cunoscută anterior ca Legea de modernizare a serviciilor financiare din 1999, este o lege federală a Statelor Unite care se concentrează pe protejarea informațiilor financiare. Orice instituție care prelucrează date financiare (în principal bănci) este responsabilă în temeiul GLBA și i se solicită să aibă o abordare transparentă în ceea ce privește informațiile private ale clienților. Actul cuprinde trei secțiuni: rolul de confidențialitate financiară, regula de salvgardare și dispozițiile privind pretextarea, toate subliniind importanța asigurării securității și confidențialității datelor clienților. Nerespectarea poate duce la întreruperea afacerii și la costuri ridicate. Respectarea acestor standarde implică, printre altele, o pregătire solidă de conștientizare a securității care ar pregăti angajații să protejeze informațiile clienților împotriva accesului neautorizat. De-asemenea se cere o protejare impotriva oricăror alte riscuri posibile de încălcare a datelor, care ar putea compromite confidențialitatea, integritatea și disponibilitatea acestor date.

După cum sa menționat, informațiile financiare ar trebui protejate, iar ATTACK Simulator are un curs de conștientizare a securității care îi învață pe angajații dvs. exact cum să protejeze aceste date.

FISMA - Legea federală privind gestionarea securității informațiilor și NIST SP 800-53 - Publicația specială 800-53 a Institutului Național de Standarde și Tehnologie

Legea federală privind gestionarea securității informațiilor (FISMA) face parte din Legea privind guvernarea electronică din 2002 și impune tuturor agențiilor federale (și agențiilor de stat care administrează programe federale) să respecte proceduri specifice care să asigure securitatea informațiilor. Scopul actului este îmbunătățirea practicilor de gestionare legate de securitatea informațiilor guvernamentale. Institutul Național de Standarde și Tehnologie (NIST 800-53) a elaborat Publicația Specială 800-53 – un cadru pentru asigurarea securității informațiilor. Publicația conține o listă de controale de securitate sugerate pe care agențiile federale trebuie să le stabilească pentru a deveni certificate FISMA. Deoarece agențiile federale sunt ținte populare ale atacurilor cibernetice, un personal instruit este de o importanță capitală. Derularea unei formări de conștientizare a securității, ajută angajații care se ocupă de date sensibile să minimizeze riscurile și să sporească protecția datelor.

Puteți implementa programul de conștientizare a securității ATTACK Simulator în instituția dvs. pentru obținerea certificării FISMA.

GDPR

Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) este cel mai strict cadru implementat vreodată de Uniunea Europeană (UE) în ceea ce privește colectarea și prelucrarea informațiilor personale de la cetățenii UE. Se aplică tuturor organizațiilor și întreprinderilor care gestionează informații personale de la persoanele vizate din UE. Legea asigură o colectare și prelucrare legală și transparentă și asigură securitatea și confidențialitatea datelor. Nerespectarea, precum utilizarea incorectă a datelor sau încălcarea datelor, poate duce la consecințe grave asupra reputației unei companii și la taxe de 20 de milioane de dolari sau 4% din venitul anual, oricare dintre acestea este mai mare. Astfel, recomandăm instilarea tuturor procedurilor adecvate, conform recomandărilor GDPR. Orice companie care lucrează cu astfel de date ar trebui să considere formarea de conștientizare a securității drept o măsură vitală pentru protecția datelor.

Cu simulările sale care imită realitatea și conținutul educațional, ATTACK Simulator a fost construit având în vedere conformitatea GDPR.

Conformitate extinsă

Formarea de conștientizare a securității este de obicei o cerință pentru respectarea oricărei certificări legate de securitate, în special a celor care necesită protecție a datelor, indiferent de țara de origine. Recunoaștem că această listă de certificări nu este exhaustivă și, prin urmare, dorim să subliniem că Formarea de conștientizare a securității ATTACK Simulator poate respecta standardele de conformitate în diferite alte certificări care implică protecția informațiilor sensibile.

Încurajăm toate companiile care, prin natura lor, sunt supuse certificărilor menționate mai sus sau orice alte certificări care implică securitatea informațiilor, să înceapă să investească în protecția datelor lor.

Nu există niciun motiv pentru a amâna instruirea angajaților.

Solicitați o ofertă bazată pe nevoile organizației dvs. și începeți să construiți o infrastructură puternică de securitate cibernetică chiar astăzi.