Platforma Educațională

Strategia Didactică ATTACK Simulator

Și noi ne-am săturat să credem că angajații sunt veriga slabă în încălcarea securității datelor. Frica este contraproductivă și a greși este uman. Toți angajații sunt îndrumați spre a obține noi perspective în securitatea cibernetică prin parcurgerea cursurile noastre de conștientizare a securității.

Încercați gratuitComparați licențele
Security Awareness Courses

Construirea unei culturi orientată spre securitate

Prin abordarea noastră interactivă de instruire ne asigurăm că angajații dvs. înțeleg pericolele atacurilor cibernetice și faptul că responsabilitatea de a crea un mediu de lucru sigur depinde de ei.

În conformitate cu viziunea noastră, dorim să stimulăm toți angajații să perceapă securitatea cibernetică ca fiind accesibilă și ușor de înțeles.

Ne propunem să dăm securității un înțeles pozitiv, făcându-l un subiect deschis, transparent și abordabil. Astfel, angajații nu se sperie să vorbească despre incidentele lor din spațiul digital, sunt încurajați să raporteze evenimente neobișnuite și au instrumentele necesare pentru identificarea potențialelor atacuri.

Susținem creșterea securității într-o organizație printr-un angajament comun, ceea ce înseamnă că toți angajații ar trebui să coopereze pentru crearea unui mediu de lucru sigur.

eLearning for all employees

Learn why you should integrate eLearning in your security trainings.

Advantages of eLearning

Learn why eLearning is a fresh alternative to classical education.

eLearning vs Classical Training

Learn how to choose the best security awareness training method.

Blended Learning

Understand the facets of hybrid education in the context of organizational training.

Caracteristicile robuste ale programului ATTACK Simulator

Lecții multimedia

De la articole ample la videoclipuri captivante – nu există niciun moment anost pe platforma de instruire ATTACK Simulator.

Quiz-uri elaborate

Testați-vă cunoștințele în materie de securitate cibernetică parcurgând chestionarele interactive de la sfârșitul fiecărei lecții.

Materiale descărcabile

Fiecare curs conține materiale practice, concepute pentru a ajuta utilizatorii să țină evidența elementelor esențiale din securitatea cibernetică.

Monotorizarea progresului

Vă oferim posibilitatea de a monotoriza modul în care utilizatorii parcurg conținutul didactic.

Un ghid pas cu pas al strategiei noastre didactice

Pentru a crea o experiență educațională cuprinzătoare, strategia noastră didactică ar trebui să se împletească cu strategia practică. Acest pas îi va ajuta pe angajați să asocieze principiile conceptuale din spatele încălcării securității datelor cu practicile reale ale atacurilor cibernetice. De asemenea, le oferă cunoștințe pentru a evita și a se apăra împotriva atacurilor cibernetice.

Înscrierea utilizatorilor

Procesul de învățare începe cu crearea de conturi pentru fiecare angajat. În acest fel, fiecare angajat își poate monotirza progresul și urmări lecțiile în ritmul propriu.

Lecții multimedia

Pe platforma LMS utilizatorii pot găsi conținut interesant, conceput pentru a educa și distra deopotrivă. Ne propunem să furnizăm informații actualizate pentru a fi înaintea entităților malițioase și pentru a anticipa modul în care acestea operează.

Teste și fișiere cu exerciții

Lecțiile oferă diverse materiale și teste care stimulează o mentalitate pragmatică, orientată spre aplicarea practică a principiilor învățate teoretic.

Progrese și rapoarte

Statisticile care prezintă progresul angajaților dvs. vă vor oferi o clară imagine de ansamblu a situației.

Ce spun clienții noștri

Automatic simulations keep us on the edge

Mulțumită ATTACK Simulator, pot fi sigur că fac tot ce îmi stă în putință pentru a proteja compania din punct de vedere al securității, din interior spre exterior. Platforma în sine este ușor de utilizat și super-utilă pentru mine și colegii mei. Aștept cu nerăbdare noi actualizări!

Cultura companiei mele s-a schimbat

Nu mi-am dat seama cât de mult avem nevoie de ATTACK Simulator până nu l-am cumpărat. Funcționează pe o gamă largă de simulări de atac de tip phishing și malware, foarte realiste. Eram pe punctul să cad și eu în unele dintre acele capcane. Dar mă bucur foarte mult să văd angajații din toată compania obținând rezultate din ce în ce mai bune.

Compania noastră înregistrează rezultate pozitive

Această platformă a prezentat o imagine clară a situației companiei noastre în ceea ce privește securitatea cibernetică. ATTACK Simulator ne-a oferit tuturor cunoștințe atât de necesare despre cum să gestionăm cel mai bine atacurile de phishing sau malware. Și cu siguranță mi-a oferit o anumită liniște sufletească.

Nu există niciun motiv pentru a amâna instruirea angajaților.

Solicitați acum o ofertă corespunzătoare nevoilor organizației dvs. și începeți să puneți bazele unei infrastructurii puternice de securitate cibernetică.