ATTACK Simulator – Platforma automată de conștientizare a securității cibernetice: 6 motive pentru a ne alege

de | august 20, 2021 | ATTACK Simulator, Cum să..., Securitate cibernetică.

Având în vedere că amenințările cibernetice nu încetează să evolueze și să crească la număr, nevoia unei platforme automate de conștientizare a securității cibernetice care să vă ajute să vă instruiți angajații cu privire la modul în care să evite pericolele online devine, pe zi ce trece, din ce în ce mai evidentă și mai urgentă.

O platformă automată de conștientizare în domeniul securității cibernetice, cum ar fi ATTACK Simulator, vă va ajuta să vă formați angajații cu privire la cele mai bune practici de securitate.

Continuați să citiți pentru a descoperi 6 motive pentru care ATTACK Simulator poate satisface nevoia companiei dvs. de conștientizare în domeniul securității cibernetice.

Implementarea unui program de formare pentru conștientizarea securității în cadrul companiei dvs. este o investiție mică cu beneficii mari. Într-o zi, vă poate salva afacerea de la un atac mult mai costisitor. Cererea de securitate a informațiilor este la cel mai înalt nivel în prezent, când atacurile cibernetice lovesc atât de frecvent și pe neașteptate în lumea online.

Ignoranța este o binecuvântare, dar nu și atunci când se referă la infracționalitatea cibernetică. Recunoașterea existenței și amplorii acestor amenințări și aplicarea unor politici de gestionare a riscurilor sunt esențiale pentru a menține în siguranță datele companiei, dar și reputația sa impecabilă.

Creșterea vertiginoasă a numărului de atacuri cibernetice

Amenințările cibernetice țin companiile și specialiștii în securitate în alertă din cauza pagubelor masive pe care le generează. Se așteaptă chiar o creștere a costurilor acestora în următorul deceniu.

De exemplu, plata răscumpărărilor ar putea costa victimele un total de 265 de miliarde de dolari până în 2031. Estimarea se bazează pe premiza că daunele financiare vor crește cu 30% în fiecare din următorii 10 ani.

Datorită pandemiei COVID-19, rata criminalității cibernetice a crescut cu 600% pe parcursul anului trecut. Costul mediu al unui atac cibernetic pentru o companie este de 3,86 milioane de dolari, iar cazurile de încălcare a securității pot trece neobservate timp de 200 de zile. De exemplu, 44% dintre firmele spaniole au raportat că au fost ținta unor atacuri de tip malware.

Credeți că ați putea evita glonțul? Iată o altă statistică care să vă pună pielea de găină: 79% dintre entitățile din întreaga lume au fost afectate de hackeri pentru că nu au fost suficient de pregătite în ceea ce privește securitatea cibernetică.

Programul automatizat de conștientizare a securității cibernetice este o necesitate pentru compania dumneavoastră

Aveți nevoie de cursuri de formare în domeniul conștientizării securității pentru angajații dvs. din mai multe motive:

 • Pentru a preveni atacurile cibernetice și breșele de securitate
 • Pentru a consolida apărarea dvs. tehnologică
 • Pentru a atrage mai mulți clienți
 • Pentru a crește responsabilitatea dvs. socială
 • Pentru a conferi mai multă competență angajaților dvs.
 • Pentru a îndeplini standardele de conformitate
 • Pentru a preveni timpii de nefuncționare și pentru a vă menține o bună reputație

Programul nostru de formare în domeniul conștientizării securității include simulări de phishing realiste

Aici, la Attack Simulator, ne punem în locul atacatorului, deoarece credem că înțelegerea modului de gândire și a acțiunilor acestuia este vitală în proiectarea unei simulări precise.

Iată abordarea noastră generală a simulărilor de phishing:

 • Simularea automatizată a atacurilor – simulăm toate tipurile de atacuri cibernetice: phishing, malware, ransomware, spear-phishing, furt de identitate, atacuri asupra spațiului privat online, escrocherii online etc.
 • Scenarii din viața reală – utilizăm pagini web realiste pentru a evalua vulnerabilitatea utilizatorilor în ceea ce privește divulgarea datelor companiei sau a datelor personale.
 • Analiza comportamentului utilizatorilor – colectăm date despre utilizatori și le centralizăm în rapoarte ample pentru a vă oferi o imagine detaliată a nivelului de conștientizare a securității angajaților dvs.
 • Replici ale fișierelor malițioase – e-mailurile noastre conțin replici ale fișierelor malițioase, pentru ca simularea să fie cât mai realistă posibil.
 • Lecții interactive – în cazul în care angajații nu reușesc să recunoască capcanele noastre și cad într-una dintre ele, aceștia vor fi redirecționați către pagini de destinație cu lecturi rapide despre cele mai bune practici de securitate.
 • Imităm mărci populare pe paginile noastre de phishing simulat – utilizatorul va fi mai tentat să dea clic pe URL sau să deschidă atașamentul din e-mail.

Oferim conținut educațional și simulări de phishing în 7 limbi

În prezent, răspundem nevoilor de formare în domeniul securității cibernetice ale companiilor în 7 limbi: engleză, greacă, spaniolă, portugheză, catalană, română și euskera. În curând, la această listă vom adăuga limbile germană și poloneză.

Pentru ca formarea noastră să fie și mai realistă și foarte eficientă, credem că simulările de phishing și conținutul educațional de pe paginile de destinație ar trebui să fie traduse de o persoană reală. Acesta este motivul pentru care nu folosim niciodată Google Translate și alegem în schimb un traducător profesionist pentru această misiune.

Programul nostru de formare și conștientizare în materie de securitate vă va ajuta să respectați reglementările și standardele de securitate

Din ce în ce mai multe reglementări pentru anumite industrii sunt puse în aplicare în ceea ce privește implementarea formării pentru conștientizarea securității. Scopul este de a lupta împotriva amenințărilor online în continuă creștere și de a ajuta atât angajatorii, cât și angajații să devină mai conștienți de acestea.

Orice organizație care lucrează cu datele confidențiale ale clienților ar trebui să respecte o serie de standarde internaționale de securitate a informațiilor pentru a-și confirma profesionalismul și integritatea.

Certificarea înseamnă că trebuie ă fiți în conformitate cu liniile directoare ale certificării pe care doriți să o obțineți. Îndeplinirea acestor cerințe de securitate vă va legitima bunele practici de afaceri și vă va diferenția de celelalte companii într-un peisaj foarte competitiv.

Vă ajută să obțineți certificarea pentru 6 standarde de securitate: ISO/IEC 27001, PCI-DSS, HIPAA, GLBA, FISMA, GDPR, și să inspirați încredere partenerilor de afaceri și clienților dumneavoastră.

Vă oferim un test gratuit al cursului de formare în domeniul conștientizării securității cibernetice

Puteți să vă testați angajații chiar astăzi, gratuit, pentru a vă face o idee despre cât de bine poate face față compania dumneavoastră unei tentative de phishing. Formarea noastră gratuită de conștientizare în domeniul securității cibernetice vă permite să efectuați un audit de securitate cibernetică în cadrul companiei dumneavoastră și să obțineți un raport cuprinzător cu privire la situația actuală a acesteia.

Iată care sunt avantajele testului nostru gratuit:

 • Demonstrație rapidă de 10 minute
 • Audit automatizat de securitate pentru phishing
 • Asistență prin e-mail
 • Rapoarte de utilizator și analiză a comportamentului

Sunteți pe mâini bune, deoarece vă vom oferi o soluție personalizabilă, ușor de înțeles și de aplicat, automată, accesibilă și pe termen lung. Da, vom fi alături în orice moment pentru a vă ghida pe parcursul procesului.

Alegeți ATTACK Simulator și obțineți o ofertă astăzi aici.

Atribuire

Ilustrații web de Storyset

Ilustrații de lucru de Storyset

Ilustrații de date de Storyset

Ilustrații online de Storyset

by Diana Panduru

Content writer for Attack Simulator. Passionate about all things writing and cybersecurity, and obsessed with driving. I sometimes indulge in pencil drawing, poetry, and cooking for fun.

There’s no reason to postpone training your employees

Get a quote based on your organization’s needs and start building a strong cyber security infrastructure today.